Get in the center of attention

Persoonlijke aandacht door middel van ontspannende lichaamsmassage

Piet weet altijd een ontspannende sfeer te creëren, waarin ik me helemaal op mijn gemak voel met warme handdoeken, meditatiemuziek en wierrook (als je dat niet wilt, is dat ook prima). Hij geeft je via de ontspanningsmassage de aandacht die je verdient. En dit alles op zeer discrete wijze.

Tatiana van Gaasbeek

Alle plekken waar ik iedere dag last van heb, worden behandeld. Dat heb ik nog nooit meegemaakt bij een massage. Hij raakt de juiste plekken en blijft zich erop concentreren. Door de plekken die hij raakt, kom ik er pas echt achter waar alle pijn naartoe stroomt. Meer dan de moeite waard!

Sanne

Regelmatig kom ik bij Piet voor een ontspanningsmassage. Piet is discreet, kundig en betrouwbaar en een goed alternatief om na of tijdens een drukke week je lichaam en geest weer te ontspannen.

Er is een fijne massagetafel, ontspanningsmuziek en wierook aanwezig. Kijk maar eens op zijn site om een goede indruk te krijgen.

Christine

Het is voor mij heerlijk om naast de inspanning van werk, sport en privé mijn hoofd en lichaam te ontdoen van die dagelijkse inspanningen. De relaxte omgeving waarin Piet masseert, is heerlijk rustig en comfortabel. Je kan even alles vergeten en gewoon genieten van de ontspannende lichaamsmassage. Het is iets waar ik elke keer met veel plezier naar uitkijk. Tijdens de massage wegdromen bij de muziek en dan heerlijk ontwaken uit de roes. Fantastisch gewoon en een ieder aan te raden die nog een drempel over moet. Je zal versteld staan en jezelf afvragen waarom je dit niet eerder hebt gedaan. 

Mike